11 januar 2013

More to come...


Foto: Synnøve Sætrum

Etter en kveld i Bangkok er det begripelig at mennesker som lever her kommer til bitte lille Hua Hin for "chill out". Ankom millionbyen i går ettermiddag. Forøvrig etter å ha blitt kjørt fra dør til dør med en ung mann som kunne kjøre.
Ikke ei eneste nedbremsing eller noen form for rykk og napp i trafikken. o, det gjorde seg. En pådrar seg noe lett bilsykeaktig av gyngende bil i tre timers tid...
Overveldet nok ble jeg likevel.
 
For det første er her nok tre-fire grader varmere enn i Hua Hin. Minst.Det andre er all eksosen, og andre ting og saker i lufta.Minner meg på at jeg må innom et apotek og få kjøpt maske til tuk-tuk-turer. Tenker det er riktig å anta man kan bli stående i åpen eksos fra alle kanter noen steder. Men, jeg gleder meg lell. Erfaringene blir annerledes enn dem jeg har fra før av.
 
 Så er det støyen, og den uendelige strømmen med mennesker. Her er så mye og se at det skal noe til for å bli vant til det. Tror ikke det går på fem små dager og netter.
I dag begynner fartinga til severdighetene. Sitter her rustet til tennene med to kart. Tilfelle jeg går meg bort. Hotellkortet er et must. Jeg skal spise godt, og dagen kan begynne.
Den nest siste i 2012. Jorda har ikke gått under.
More to come...

Bangkok 30. desember 2012
Synnøve Sætrum