02 september 2013

THE PRAYER . . .


SI VOLVIERAS A MI. . .


CASTOR I FINSTASEN....




Dagene resten av mitt liv.....

 
Jeg bukker og takker for kommentarene fra de som har savnet meg på Ytringsstedet mens jeg var på ferie. Det gir takknemlighet å vite at noen stadig leser disse bloggeriene og sender meg en tanke. Men altså: Noen ganger må jeg slett og rett ta pause med stor P.Helt fri fra pc og blogg og fjesbok og nyheter og annet. Bloggen min lever ikke sitt eget liv, men den leses tydeligvis litt selv om jeg ikke leverer hver eneste dag. Fjesboka klarer seg utmerket uten meg, helt brennsikkert. Dessuten er nyhetene så enerverende for tiden at slike som meg kan få depressive tendenser. Syria er en tragedie.
 
Den norske valgkampen mer enn komedie sett i det perspektivet...
Vel, stem venstresida! Siden landet høyst sannsynlig ikke blir verre om vi fortsetter som vi stevner.
Hva annet er det å gjøre om landet skal fortsette være godt for alle? Denne gangen går jeg til og med så langt at jeg mener man må stemme taktisk om så... Jo, jeg står inne for det i disse tider.
Ser med gru på ei regjering som står for kortsiktig profitt über alles.
Den slags tenkning har aldri aldri aldri gjort noe som helst godt for det alminnelige sårbare og ikke så veldig pengesterke mennesket.
 
 
Jo da.Det er godt å ha fri og samle krefter til det som kommer. Plenty greier i sol.
Likevel ligger jeg pr. andre dagen rett ut. Helt utkjørt av sykdommer og reisen fra Rhodos til hit...
Tar på å flytte seg fra a til å for meg. Men, snart stavrer jeg meg i dusjen og ser om den gjør sitt for oppvåkning til det norske solskinnet jeg skimter i gardinsprekken. 
 
Kropper varer ikke evig, ei heller min.
Dog skal jeg gjøre hva jeg kan for å få være i den så lenge som over hodet mulig.
Akkurat nå ta en hvil, for det både har jeg fortjent og trenger.
 Men men, jeg er her og er sprekkeferdig av takknemlighet for livet og alt det gir meg hver eneste dag !To uker på Rhodos har vært både avslappende, spennende og deilig. 
Mini-jetleg må likevel brenne ut før jeg er klar for flere blogger sammen med dagene som kommer resten av mitt liv. Ha det utmerket der uti verden !
 
Synnøve